Binnenkort ook een Wielewaal in Puttershoek – 14 augustus 2021

IMG_8606-HDR
Na Strijen en ’s-Gravendeel krijgt ook Puttershoek de beschikking over een Wielewaal. De Puttershoekse variant van de dorpsshuttle, een elektrische auto die inwoners vervoert voor een boodschap, de kapper of de huisarts, gaat er begin oktober 2021 deel uitmaken van het straatbeeld. 


In samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard, de Stichting Vrienden van Huis te Hoecke en drie inwoners is het plan opgevat om zo’n elektrische auto aan te schaffen, omdat daar ook in Puttershoek behoefte aan is. Zowel in Strijen als ’s-Gravendeel blijkt het initiatief van de haal- en brengservice een succes. Vanwege de eenheid wordt ook in Puttershoek de naam ‘Wielewaal’ gehanteerd. 


Er is zelfs al sprake van dat de Wielewaal in de toekomst ook in andere kernen in de gemeente Hoeksche Waard zal gaan rijden.